Rabatter på andra klubbar

Som fullvärdig medlem får du spela på Sydpoolens utbyte med andra klubbar. Gäller helgfria vardagar om inget annat anges.

Nytt för i år är att klubbarna själv bestämmer greenfeen och om det ska gälla även lörd, sönd och helgdag efter kl. 13.00. Därför kan greenfeen och tider det gäller variera något från klubb till klubb.
Obs!

  • Medlem som betalar någon form av greenfee på hemmaklubben (”greenfeemedlem”), har ej rätt att spela till sydpoolenrabatt.
  • Medlem som helger betalar någon form av greenfee på hemmaklubben (”vardagsmedlem”) har ej rätt till sydpoolenrabatt på helger.

Vilka klubbar som ingår i Sydpoolen och vad som gäller för spelare som kommer hit, ser du under fliken ”Grenfee/Boka tid/Boende”-”Greenfee”.
Här kan du också se vad som gäller hos oss angående Golfhäftet och Teetimekortet .

180-klubben byter namn till 200-klubben eftersom vi fr.om 2016 har kommit överens med nedanstående klubbar att höja avgiften för senior från 180:- till 200:-.

Senior  200:-, Junior 90:-. Gäller för fullvärdiga medlemmar helgfri måndag-fredag hos Degeberga, Örestad och Bosjökloster

På Degeberga Golfkllubb betalar du ingen greenfee när du deltar i deras tävlingar och inte de när de deltar i våra tävlingar.

Övrigt

Ladda ner klubbens stadgar

Du kan hyra bagskåp/ladda din elbil hos oss
Hyra  300:-/år för ett bagskåp.
Hyra  700:-/år för elmoped
Hyra 1500:-/år för elbil

Faktureras i mars, så tänk på att meddela innan dess om du inte vill hyra längre.
Klubben tar inget ansvar för era tillhörigheter som ni har i eller utanför skåpen.

X